Girona, dia salut mental 2018


Girona serà el dissabte 6 d’octubre la capital catalana de la salut mental 2018. Amb el lema “Salut Mental, a la comunitat i a la feina”, la ciutat acollirà l’acte central del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya, un esdeveniment festiu i reivindicatiu organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya i l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb el suport de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Drissa i Support Fundació Tutelar Girona.

El Dia Mundial 2018 a Girona al 2018 arriba després de la suspensió de la celebració que s’havia de fer en la ciutat al 2017, arran dels fets succeïts ahir 1 d’octure de 2017  a Catalunya i atesa la situació d’excepcionalitat que vivia el país. Les entitats organitzadores van decidir suspendre tots els actes programats per valorar més endavant la possibilitat de recuperar l’acte del Dia Mundial al 2018.

El 6 d’octubre, doncs, la plaça Salvador Espriu serà testimoni d’un dia festiu, per compartir, celebrar i també reivindicar, per això creiem oportú que sigui un dia en què tothom se senti content, amb la força i il·lusió necessàries.

El Dia Mundial manté el mateix lema “Salut Mental, a la comunitat i a la feina” i el programa d’actes previstos pel 2017.

Us anirem informant.

 

dia sal

Publicado por Nuria

Blogger y escritora de Badalona, 15 de mayo de 1980. En 2008 empezó con su blog propio en la comunidad del diario ElPais, para mas tarde tener el suyo propio en la plataforma Wordpress, y Blogger llamado "mi diario bipolar". Escribió sus primeros libros en Bubok, "la consentida", "mi viajecito a Paris", "bulling" y "mi trastorno bipolar". Tambien estuvo como redactora para el periódico online "mira que noticia.com". "Geek 21", "femenino.info y "suite101.net". Sus primeros libros publicados fueron "bipolar,bipolar mi diaro," y " odio las aceitunas". De venta en las `plataformas Amazon y la Casa del libro. Sus últimos libros escritos han sido "cadena de mujeres" y "mi blog 1a parte", de venta también en Amazon. Su lema es "vive el presente, porque el pasado es un sueño, y el futuro una visión.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: