Cinc anys junts


Quan ens vem retrovar  en aquell bar, farà ara cinc anys mai vaig pensar que tu serías l’home de la meua vida perquè enganyarte si en coneixes com a ningú.

I que als quatre mesos ja estariem vivint junts a santako, tots dos plegats després tres mesos més tard vindría a les nostres vides, e Willy, i un any mes tard la Patricia.

Tu sempre has patit per la meva salut, i per aixo has vigilat molt de que jo no em quedi en estat , encara que mai no m’ho hagis manifestat mai, com a tal, però jo em dono compte de les coses.

I ara sóc jo desde fa uns quans mesos la que no es vol queda embarassada, ja sóc feliç així . A part trobo que son moltes complicacions porta una criatura al món.

D’altra banda tenim ja gossets que els tractem com si fossin els nostres crios, i sé que s’emblará una bogeria però per a mi son els meus nens, i per el Miquel el mateix.

Demà celabrarem cinc anys , ja, tot un lustre qui ho anava a dir.

En aquets anys ens hem estimat, ens hem barallat, hem fet l’amor, aguantat els meus altibaixos, que son molts, hem sortit, hem rigut i hem plorat.

Ens hem casat a les cotxeres de Sants a les “ALASITAS” , som parella de fet, tenim moltes vivencies.

Tambe em viatjat tots dos molt.

Ens encanta estar junts a casa i gaudir plegats d’una bona serie o pelicula.

En fi, Miquel, saps que t’estimo la teva

Nurieta.

IMG_20170501_074927

Publicado por Nuria

Blogger y escritora de Badalona, 15 de mayo de 1980. En 2008 empezó con su blog propio en la comunidad del diario ElPais, para mas tarde tener el suyo propio en la plataforma Wordpress, y Blogger llamado "mi diario bipolar". Escribió sus primeros libros en Bubok, "la consentida", "mi viajecito a Paris", "bulling" y "mi trastorno bipolar". Tambien estuvo como redactora para el periódico online "mira que noticia.com". "Geek 21", "femenino.info y "suite101.net". Sus primeros libros publicados fueron "bipolar,bipolar mi diaro," y " odio las aceitunas". De venta en las `plataformas Amazon y la Casa del libro. Sus últimos libros escritos han sido "cadena de mujeres" y "mi blog 1a parte", de venta también en Amazon. Su lema es "vive el presente, porque el pasado es un sueño, y el futuro una visión.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: